Unable to Launch Flash Player

This message is being displayed because the browser was unable to load the Flash Player required to display this content.

There are several possible causes for this;

1. Your current Flash Player is outdated or it is not installed on your system. Download the latest Flash Player.
vioolsleutel
Iedere dinsdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het gebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Eemnesserweg 63 B in Baarn.
Geen repetitie is er op de dinsdagavond nà een concert, in de kerstvakantie en in de zomervakantie.

Ieder koorlid beschikt over een cd met de eigen stempartij van het gekozen repertoire. Het is de bedoeling dat thuis de stukken worden ingestudeerd die door de dirigent zijn aangegeven.

In de aanloop naar een concert wordt - indien nodig - een extra repetitiezondag ingelast (13.00 - 17.00 uur).

Direct vóór het concert wordt gerepeteerd met solisten en begeleidingsensemble in de locatie van de uitvoering. In principe is dit de dag vóór het concert. Kort voor de uitvoering wordt er ingezongen met solisten en musici.

Repetities