Lidmaatschap van het koor

Zingen bij het Groot Nicolaaskoor staat open voor iedereen die van zingen houdt. Noten kunnen lezen is een pré, maar niet beslist noodzakelijk. Er is aandacht voor dynamiek en juist stemgebruik.

Ons koor telt momenteel ca. 70 leden.

Alle stemsoorten zijn welkom.

De jaarlijkse contributie bedraagt € 216 (in 2015).

Elke dinsdagavond repeteren we van 20.00 - 22.00 uur in het gebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Eenmnesserweg 63 B.

In de vakantiemaanden is er een repetitiestop van ongeveer 6 weken (juli/augustus).

Zin om mee te komen zingen?

Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Na het bijwonen van enkele repetities neemt de dirigent - Paul Mirck - een stemtest af om te beoordelen of je lid kunt worden van ons koor.

Wat krijg je als lid van het Groot Nicolaaskoor?

Tweemaal per jaar zing je met beroepssolisten en -musici een klassiek religieus concert.

Iedere twee jaar is er een koorreis, waarbij het koor een optreden verzorgt in een kerk of een concert geeft. In de jaren waarin er geen koorreis is, wordt een koordag gehouden.

Van ieder concert wordt een cd opname gemaakt die door de koorleden gekocht kan worden.